Un tram del carrer dels Banys recupera el doble sentit de circulació

0
Carrer_Banys_doble_sentit_abr_2013

Ja s’ha obert el doble sentit de circulació al tram del carrer dels Banys comprès entre la Ctra. Ametlla i el carrer de Vinyals. Les tasques per canviar la senyalització vertical i horitzontal van començar dilluns 8 d’abril al matí i des d’ahir el carrer ha recuperat el doble sentit de circulació.

Amb el doble sentit s’ha eliminat l’aparcament de la banda de llevant del carrer i s’ha mantingut el del cantó de ponent. Un altre canvi ha estat la instal·lació d’un stop a la cruïlla amb la carretera de l’Ametlla.

Amb aquesta actuació es vol aconseguir un accés més directe fins al centre del poble per a tots aquells vehicles procedents del sud del municipi. Alhora, el doble sentit de circulació té l’objectiu de reduir l’excés de trànsit al Passeig i al carrer d’Anselm Clavé.

La creació del doble sentit -que fins ara era únic i en direcció de nord a sud- vol millorar l’accés al nucli urbà des del sud de la Garriga. Des de l’Ajuntament es demana que es respecti la nova senyalització.

OAMC

Article anteriorEl director de l’exitosa Món Petit, diumenge al Cinema Alhambra
Article següentAclariment de l’ANC
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.