Un tram del carrer dels Banys recupera el doble sentit de circulació

0
143

Ja s’ha obert el doble sentit de circulació al tram del carrer dels Banys comprès entre la Ctra. Ametlla i el carrer de Vinyals. Les tasques per canviar la senyalització vertical i horitzontal van començar dilluns 8 d’abril al matí i des d’ahir el carrer ha recuperat el doble sentit de circulació.

Amb el doble sentit s’ha eliminat l’aparcament de la banda de llevant del carrer i s’ha mantingut el del cantó de ponent. Un altre canvi ha estat la instal·lació d’un stop a la cruïlla amb la carretera de l’Ametlla.

Amb aquesta actuació es vol aconseguir un accés més directe fins al centre del poble per a tots aquells vehicles procedents del sud del municipi. Alhora, el doble sentit de circulació té l’objectiu de reduir l’excés de trànsit al Passeig i al carrer d’Anselm Clavé.

La creació del doble sentit -que fins ara era únic i en direcció de nord a sud- vol millorar l’accés al nucli urbà des del sud de la Garriga. Des de l’Ajuntament es demana que es respecti la nova senyalització.

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.