Som Escola convoca una nova concentració a la plaça de l’Església aquesta tarda

0
Som_escola_abril_2013

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en una interlocutòria amb data 6 de març, considera que no n’hi ha prou amb l’atenció individualitzada a les escoles dels alumnes que demanin ser educats en castellà i obliga a la introducció d’aquesta llengua a les aules on hi hagi aquests alumnes, prèvia reclamació d’un ensenyament bilingüe per via judicial per part de la família. Aquesta nova intromissió de la justícia en el model educatiu català (si bé esmenta que serà la Generalitat qui determini la proporció i equilibri entre les dues llengües), ha revoltat bona part de la classe política i social del país, que considera que cap tribunal ha de decidir ni dictaminar sobre quin és el model d’escolarització dels catalans.

En aquest sentit, la plataforma Som Escola, Acord, ERC i JERC de la Garriga, així com persones a títol individual, han fet una crida a desobeir el TSJC i ha convocat una concentració llampec per aquesta tarda a la plaça de l’Església del poble sota el lema “Per un país de tots, l’escola en català”. L’hora de trobada serà a les 19 h i coincidirà amb una altra manifestació, la que va convocar ahir la Candidatura d’Unitat Popular a la plaça del Silenci aprofitant la presència del diputat Albert Rivera en una conferència a l’auditori de l’Escola de Música organitzat per Ciutadans.

L’Ajuntament de la Garriga també dóna a suport a la concentració i s’adhereix al manifest de Som Escola (somescola.cat).

Última hora: l’acte de la CUP s’ha anul·lat.

 

Article anteriorLa CUP de la Garriga convoca un escarni “popular i festiu” contra Albert Rivera i a favor de l’escola en català
Article següentComunicat de la CUP la Garriga en relació a l’acte previst per avui a la plaça del Silenci
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.