El director de l’exitosa Món Petit, diumenge al Cinema Alhambra

0
Mon_petit_Mundo_pequeno

El proper diumenge dia 14 d’abril el Cinema Alhambra de la Garriga comptarà amb la presència de Marcel Barrena, director de la pel·lícula documental que mostra l’estil de vida d’Albert Serradó, el jove en cadira de rodes conegut arreu per ser un intrèpid viatger, ja des de ben petit. L’Albert i la seva xicota Anna viatgen en aquesta aclamada Món petit fins a Nova Zelanda, a l’altra punta del món, en el que és “una sacsejada de consciències, un al·legat a l’alegria i la responsabilitat que tenim amb la nostra pròpia vida”, segons apunta la prestigiosa Cinemanía.

Així, Marcel Barrena compartirà amb els espectadors que ho desitgin una agradable sessió de cinema en el marc incomparable de l’Alhambra. A més, segons assegura Josep Maria Miró, responsable del cinema, es farà tot el possible perquè el protagonista del documental també pugui assistir-hi. Tot plegat serà diumenge, a les 20:45 h.

Article anteriorLleronins i garriguencs en guerra
Article següentUn tram del carrer dels Banys recupera el doble sentit de circulació
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.