Comunicat de la CUP la Garriga en relació a l’acte previst per avui a la plaça del Silenci

0
CUP_la_Garriga_01

La voluntat de la CUP no era fer un “escarni” en els termes en el que s’estan produint actualment, com a forma de legítima protesta en favor d’un dret fonamental com és el dret a l’habitatge.

En cap cas s’ha pretès assetjar cap persona ni boicotejar cap acte aliè. El cartell pretenia ser un reclam, que ha funcionat perfectament, per denunciar l’interès sensacionalista d’un determinat periodisme (sic) esgrogueït i cavernari, i el victimisme histriònic de l’espanyolisme nostrat, l’autèntic botxí del nostre poble sempre disfressat d’anyel pseudoprogressista i cosmopolita.

Tanmateix, l’acte de la CUP es trasllada a la plaça de l’Església. L’acte discorrerà en els termes que estaven previstos: de forma pacífica, lúdica i silenciosa. Amb la voluntat de deixar clar quina escola volem, animem a totes les criatures a venir amb un foli amb dibuixos o missatges a favor de l’escola en català per a fer un gran mural.

Ara bé, el motiu del trasllat de la convocatòria està motivat per la contraprogramació perpetrada per Acord x la Garriga (ERC), qui en nom de Som Escola, ha triat un altre emplaçament sense cap comunicació prèvia.

Com que la voluntat de la CUP és sumar el màxim de gent en defensa de la nostra llengua hem cregut convenient efectuar un acte de responsabilitat i sumar esforços per tal de no dividir la gent del nostre poble que vol mostrar el seu rebuig a aquesta nova agressió.

La CUP no farà ni un pas enrere en la defensa de la nostra llengua, i serà allà on calgui per demostrar-ho, malgrat les agressions externes i les mesquineses properes.

És per això, que us animem a concentrar-vos avui a les 19 h a la plaça de l’Església de la Garriga.

No acatem. A l’escola, en català! Insubmissió!

CUP la Garriga

Article anteriorSom Escola convoca una nova concentració a la plaça de l’Església aquesta tarda
Article següentSergi Serrano deixarà de ser regidor de SI el proper dia 24
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.