L’Olímpic empata a 2 amb una gran remuntada

0
logo_olimpic

Tarda plujosa a l’Estadi Municipal de la Garriga on més d’una cinquantena d’aficionats van donar suport a l’Olímpic. L’equip de futbol del municipi va saber sobreposar-se a un 0 a 2 advers de la UE Sabadellenca, remuntant en menys de 5 minuts un partit que semblava perdut. La victòria, però, se segueix resistint tot i el bon ofici dels jugadors. Del partit cal destacar algunes decisions arbitrals força discutibles del tercet encapçalat pel col·legiat barceloní Ballonga Xavier. Joan Viñallonga va complir un partit de sanció per acumulació de 5 targetes grogues, mentre Borja Campillo, Joel Valero, Pepe Almeda, Roger Sabaté, Ferran Pruna i Francesc Borrell segueixen lesionats i en procés de recuperació.

L’entrenador del primer equip, Toni Cruz, va escollir el següent 11 inicial: Gerard Mascaró; Jordi Riu, Toni Castillo, Albert Garcia, Jordi Sola; Jordi Ballús, Ivan Reyes, Juanmi Sánchez; Carlos Granados, Alberto Garcia i Estivi Castaño.

La tònica del primer temps fou d’un joc intens i igualat on l’Olímpic plantà cara a la Sabadellenca, cinquè classificat del 4t grup de la Segona Catalana. Al minut 3, Estivi Castaño va fer la primera aproximació de perill del partit. Uns primers 15 minuts del matx on l’equip de Sabadell intentà tallar el joc de toc de l’equip local amb entrades i forta pressió que no descentrà als de la Garriga. No serà fins el minut 23 quan Estivi llenci el primer xut entre els tres pals que aturà sense perill el porter rival. Al llarg de la primera part les ocasions i xuts a porteria aparegueren per tots dos cantons del terreny de joc, on les intervencions del porter de l’equip de Sabadell i el local, Gerard Mascaró, van impedir que cap dels dos s’avancés en el marcador. Just empat a 0, doncs, en aquesta primera part.

En la represa de l’enfrontament, l’Olímpic sortí més relaxat del normal. Una situació que aprofità al minut 47 la Sabadellenca per avançar-se 0 a 1. Un gol molt protestat pels jugadors de la Garriga i els aficionats locals per un possible fora de joc, que el linier considerà inexistent tot i les protestes. L’Olímpic semblava no reaccionar a aquest gol dels rivals i la Sabadellenca va estar a punt d’avançar-se en el marcador al minut 59, però un providencial Gerard Mascaró i una gran línia defensiva amb Jordi Riu, Toni Castillo, Jordi Sola i Albert Garcia demostraven que l’equip seguia viu. La polèmica del partit va arribar al minut 62 on una excel·lent jugada per la banda esquerra de l’atac local de Juanmi Sánchez, amb paret inclosa, es converteix en gol. El linier, però, senyala un fora de joc molt discutible i el col·legiat Ballonga Xavier anul·la el gol del marcador. El primer entrenador, Toni Cruz, i el seu segon, Oriol Eroles, protesten una decisió que comparteix l’afició local i tots els jugadors locals. Unes protestes amb les que Alberto Garcia veurà la targeta groga.

La polèmica reactivarà el joc de l’Olímpic tancant al seu camp la Sabadellenca, incapaç de recuperar el control de la pilota en mans del joc de toc entre Sergi Garcia, Juanmi Sánchez, Jordi Ballús i Estivi Castaño. Una dinàmica que es trencarà al minut 73 amb un inesperat gol al contraatac de l’equip de la capital del Vallès Occidental. Un 0 a 2, però, que no va desmoralitzar els jugadors de Toni Cruz, que van seguir creient en el seu joc.

Al minut 79, comencen els minuts finals d’un Olímpic que vol seguir creient en la permanència. Per començar, el col·legiat xiula un penal que s’encarrega de transformar amb solvència Alberto Garcia al minut 80: comença la remuntada. Tres minuts després, una falta situada a uns 20 metres al vèrtex esquerra de l’àrea rival permet que Juanmi Sánchez aconsegueixi fer pujar el 2 a 2 al marcador.

La Sabadellenca no podia controlar l’esfèric i intentà imposar duresa al joc. Per aquesta raó, el col·legiat va ensenyar la vermella directa a Alberto Massa al minut 85. La victòria semblava a l’abast de la mà. Una falta indirecta dins l’àrea, amb un gran xut d’Àlex Castillo, tampoc va permetre que l’equip de la Garriga aconseguís una victòria que es resisteix des de la jornada 20. Segona part de menys a més amb un regust agredolç.

Així doncs, aquest és el segon empat a dos gols consecutiu a casa que manté l’Olímpic en 16a posició amb 27 punts, a 8 de la salvació, tot i que l’equip depèn d’ell mateix per salvar-se. Els de la Garriga visitaran la setmana vinent el Cardedeu FC. Sang i passió. Visca l’Olímpic!

Jordi Roig – Comunicació Olímpic La Garriga

Jornada_26_res_i_class

Jornada_26_res

Article anterior“El cor batega”, la nova coral de pop-rock a la Garriga
Article següentEl 19 d’abril, concert solidari a Can Violí amb Hotel Cochambre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.