El 19 d’abril, concert solidari a Can Violí amb Hotel Cochambre

0
Mexclat_Cochambre

El Criteri de la Garriga, va acollir la presentació de La Garriga Marca Registrada, una nova edició del concert solidari que l’entitat garriguenca Projecte Mexcla’t organitza al Pavelló de Can Violí el proper 19 d’abril a les 23:30 h.

Com ja va passar en l’edició de 2012, enguany el grup de versions Hotel Cochambre torna a col·laborar amb aquesta entitat, amb la que ha creat un vincle especial perquè comparteix els projectes solidaris en els quals treballen.

Àlex Valiente, director de projectes de l’entitat, va explicar que enguany es destinarien els beneficis al Rebost dels Aliments de Càritas la Garriga i que s’esperen arribar als 1.000 quilos d’aliments, superant els 900 quilos que la mateixa entitat va recaptar a l’altre concert solidari que han fet aquest any, a Montmeló.

L’entrada es pot comprar ja a la web www.ticketea.com i a tothom que la compri anticipada se li lliurarà un obsequi editat per l’entitat. El preu el mateix dia a taquilla serà de 5 euros més un quilo d’aliments que hauran d’entregar a la mateixa entrada. Si no es porten aliments s’hi podrà accedir per 6 euros.

Mexclat_Cochambre_2Valiente, també va agrair la complicitat dels Hotel Cochambre, per la seva col·laboració amb l’entitat “des d’un bon primer moment sempre ens han dit que sí. És un grup de versions que en el seu directe juga molt amb la complicitat del públic, per això agrada a petits i grans”.  Valiente també va fer una crida a la gent perquè hi participi “en el context de crisi que vivim és molt important que tothom faci l’esforç de col·laborar d’una petita forma. A la vegada s’ho passaran genial al concert”.

Des del Rebost de Càritas es va voler donar les gràcies a Projecte Mexcla’t i als Hotel Cochambre per aquest treball conjunt, declarant que “actualment acollim a 150 famílies de la Garriga i donem de menjar a 850 usuaris, i gràcies a aquesta col·laboració estan assegurant que la nostra tasca pugui ser encara més gran”.

Per la seva banda, Beni Inglada, el cantant d’Hotel Cochambre, va destacar la quantitat de propostes que rep el grup per a fer concerts solidaris: “tenim moltes peticions i la veritat és que ens agradaria poder atendre-les totes, però és impossible. aquesta ens fa molta il·lusió, ja que podem ajudar a moltes persones que ara mateix ho estan passant força malament”.

Inglada va fer una crida a la participació “sempre, quan passava per la Garriga, em deien que aquesta era una població d’una classe econòmica mitjana-alta, però també sé que són una població solidària. Ho vam comprovar l’any passat i, aquest any, encara demanem un esforç més gran. Els usuaris del Rebost de Càritas ho agrairan!”.

Des de l’entitat Projecte Mexcla’t es va cloure l’acte donant les gràcies als patrocinadors: Stadium Innovation, que ja ha fet el primer donatiu amb un regal de 50 kg de compotes de fruita; l’empresa de construcció C.R. Masó, que des d’un bon principi va creure en aquest projecte; i la Rostisseria Can Noguera, que va obrir les portes a l’entitat per a ajudar en aquest projecte.

La roda de premsa va cloure amb un mini concert dels Hotel Cochambre, que van tocar sis peces del seu extens repertori i van regalar DVD i CD’s de la seva gira de 10è Aniversari a tots els assistents.

Projecte Mexcla’t

Article anteriorL’Olímpic empata a 2 amb una gran remuntada
Article següentLa CUP de la Garriga convoca un escarni “popular i festiu” contra Albert Rivera i a favor de l’escola en català
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.