“El cor batega”, la nova coral de pop-rock a la Garriga

0
cor_batega

En Ramon Bau i l’Eduard Acedo, membres de Associació d’Arts Escèniques “El Gremi”, estan al capdavant de l’Aula de Música Moderna i Tradicional de la Fundació Universitària Martí l’Humà, que vol “oferir un context propici per al complet desenvolupament dels músics de la Garriga d’una forma dinàmica, participativa, solidària i connectada amb el poble i la gent que hi conviu”.

És per això que des de l’Aula s’aposta per un mètode d’ensenyament en què el llenguatge musical i l’instrument estan fusionats, de manera que els alumnes “adquireixen els conceptes musicals a la vegada que els posen en pràctica amb l’instrument, fent que l’aprenentatge sigui més àgil, dinàmic i engrescador”.

D’entre les moltes activitats, classes i tallers que organitzen, destaca el taller de pedagogia musical, adreçat a professionals de la música i/o interessats en docència musical, i que es farà el proper 13 d’abril, a les 10.30 h. a Can Raspall i, sobretot, la creació d’una nova coral de pop-rock que té per nom “El cor batega”.

Aquesta singular iniciativa va sorgir perquè es volia constituir un grup coral no convencional a l’Aula, en què tota aquella gent que vulgui cantar però que no sàpiga ni de notes ni de ritmes, també pugui formar part i sentir en la seva pròpia pell el que és cantar amb un cor.

A partir d’aquí es va decidir que el repertori d’aquesta coral hauria d’anar enfocat a estils englobats dins l’etiqueta pop-rock, dels Beatles als Rolling passant per Queen i acabant a Lluís Llach, fet que proporciona una gran amalgama de cançons i estils.

El divendres passat ja es va fer un assaig, en el qual hi varen assistir 14 persones, una xifra gens menyspreable.

Si t’interessa saber més del  “Cor batega” o de qualsevol de les activitats de l’Aula de Música Moderna i Tradicional de la FUMH, prem aquí.

Article anteriorEs constitueix l’ANJI del Vallès Oriental
Article següentL’Olímpic empata a 2 amb una gran remuntada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.