“El cor batega”, la nova coral de pop-rock a la Garriga

0
228

En Ramon Bau i l’Eduard Acedo, membres de Associació d’Arts Escèniques “El Gremi”, estan al capdavant de l’Aula de Música Moderna i Tradicional de la Fundació Universitària Martí l’Humà, que vol “oferir un context propici per al complet desenvolupament dels músics de la Garriga d’una forma dinàmica, participativa, solidària i connectada amb el poble i la gent que hi conviu”.

És per això que des de l’Aula s’aposta per un mètode d’ensenyament en què el llenguatge musical i l’instrument estan fusionats, de manera que els alumnes “adquireixen els conceptes musicals a la vegada que els posen en pràctica amb l’instrument, fent que l’aprenentatge sigui més àgil, dinàmic i engrescador”.

D’entre les moltes activitats, classes i tallers que organitzen, destaca el taller de pedagogia musical, adreçat a professionals de la música i/o interessats en docència musical, i que es farà el proper 13 d’abril, a les 10.30 h. a Can Raspall i, sobretot, la creació d’una nova coral de pop-rock que té per nom “El cor batega”.

Aquesta singular iniciativa va sorgir perquè es volia constituir un grup coral no convencional a l’Aula, en què tota aquella gent que vulgui cantar però que no sàpiga ni de notes ni de ritmes, també pugui formar part i sentir en la seva pròpia pell el que és cantar amb un cor.

A partir d’aquí es va decidir que el repertori d’aquesta coral hauria d’anar enfocat a estils englobats dins l’etiqueta pop-rock, dels Beatles als Rolling passant per Queen i acabant a Lluís Llach, fet que proporciona una gran amalgama de cançons i estils.

El divendres passat ja es va fer un assaig, en el qual hi varen assistir 14 persones, una xifra gens menyspreable.

Si t’interessa saber més del  “Cor batega” o de qualsevol de les activitats de l’Aula de Música Moderna i Tradicional de la FUMH, prem aquí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.