Conferència-col·loqui d’Albert Rivera, aquest dijous a la Garriga

0
Ciutadans_LG_logo

El proper dijous 11 d’abril a les 19:15 h Albert Rivera, garriguenc i President de Ciutadans, donarà una conferència a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música sota el títol “La Transició Ciutadana”.

A Catalunya i a la resta d’Espanya hem arribat a l’esgotament del model polític sorgit després de la Transició. Passem en l’actualitat per una crisi institucional i política greu, potser la més greu des de la restauració de la democràcia. Rivera ens anirà desgranant als assistents les propostes que, segons ell, fan falta per iniciar una segona transició; no una voladura del sistema sinó una veritable transformació política que torni a situar el ciutadà i no a la cúpula dels principals partits com a centre de la política. Una veritable Transició Ciutadana.

Llistes electorals obertes, eleccions primàries obligatòries per llei en cada partit o separació real de poders amb la despolitització efectiva del poder judicial seran algunes de les propostes desenvolupades pel president de Ciutadans.

A la conclusió de la conferència s’obrirà un col·loqui amb el públic assistent on hi haurà un torn obert de preguntes.

L’acte serà presentat i moderat pel portaveu de la gestora de Ciutadans la Garriga, Angel Guillén, i pretén ser el primer d’una sèrie d’actes regulars en què els nostres diputats puguin venir al municipi a interactuar sobre temes d’actualitat amb la ciutadania.

Us hi esperem!

Ciutadans_ACTE_11_D_ABRIL

Article anteriorL’autora garriguenca Teresa Rabal presenta el llibre “Entre pedres i cultures”
Article següentEs constitueix l’ANJI del Vallès Oriental
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.