L’autora garriguenca Teresa Rabal presenta el llibre “Entre pedres i cultures”

0
Teresa_Rabal_01

Canvi d’hora de la presentació: es farà a les 20 h.

El proper dijous 11 d’abril la garriguenca Teresa Rabal i Verdaguer presentarà, a partir de les vuit del vespre a la Biblioteca Núria Albó de la Garriga, el seu llibre titulat “Entre pedres i cultures”, un recull de les emocions, sensacions, sorpreses i sentiments viscuts en els tres viatges que ha fet a Egipte els anys  1993, 2003 i 2007.

Segons explica, l’any 1993 va visitar Egipte per primera vegada i quedà impressionada amb la visió dels grans monuments faraònics. Va repetir viatge deu anys després i el 2007 hi tornava. Actualment és sòcia de la Societat Catalana d’Egiptologia.

Entre_pedres_i_cultures_PORTADA_BQLa passió per aquestes dues aficions, la d’escriure i la del món egipci, l’han portat a publicar aquest llibre, on ens parla de llocs que va visitar, de personatges genuïns amb qui es va topar i de paisatges erms i seductors. També ens parla de com conviu el que ha quedat de la cultura mil·lenària dels antics egipcis amb la cultura islàmica actual.

La presentació anirà a càrrec del Sr. Enric Soler i Raspall, viatger i escriptor.

Article anteriorUn càlid parèntesi
Article següentConferència-col·loqui d’Albert Rivera, aquest dijous a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.