Èxit de la I Festa del Casal Popular de la Garriga

0
Festa_casal_Popular

Malgrat l’amenaça de pluja, la 1ª Festa del Casal Popular de la Garriga es va poder desenvolupar amb tota normalitat i amb un marcat to lúdic i festiu, durant el matí del passat dissabte

A partir de les vuit del matí membres del Casal Popular varen començar a engalanar la plaça de Can Dachs per acollir la festa, que va comptar amb tallers infantils i creatius ben diversos (d’estampacions, de patchwork, de xapes…), amb activitats i jocs infantils i amb una mostra-taller de puntes de coixí, entre d’altres.

Una rua pel centre del poble amb la participació dels Artristras, dels Geganters, dels Bastoners i de l’escola de dansa Tukupracum, va acabar de ser el reclam per a què la plaça de Can Dachs presentés a la dotze del migdia un aspecte impressionant, moment en què es va lliurar a l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, les 1.300 signatures personals que donen suport a aquesta iniciativa, així com l’adhesió de 33 entitats del municipi al manifest del Casal Popular de la Garriga. Al seu torn, l’alcaldessa es va comprometre a treballar intensament pel Casal Popular.

La festa va seguir amb música i espectacles de dansa a càrrec de l’escola de dansa Tukupracum, de Martí Vilardebò, de Jordi Bardella, dels Ukeleles i amb els The Impresentables Hoppers la Garriga, que van cloure la festa.

Podeu veure una galeria fotogràfica feta pel Casal Popular en aquests dos enllaços: enllaç 1 / enllaç 2

Fotografia: Casal Popular de la Garriga

Article anteriorNecessitem governants intel·ligents
Article següentUn càlid parèntesi
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.