Èxit de la I Festa del Casal Popular de la Garriga

0
348

Malgrat l’amenaça de pluja, la 1ª Festa del Casal Popular de la Garriga es va poder desenvolupar amb tota normalitat i amb un marcat to lúdic i festiu, durant el matí del passat dissabte

A partir de les vuit del matí membres del Casal Popular varen començar a engalanar la plaça de Can Dachs per acollir la festa, que va comptar amb tallers infantils i creatius ben diversos (d’estampacions, de patchwork, de xapes…), amb activitats i jocs infantils i amb una mostra-taller de puntes de coixí, entre d’altres.

Una rua pel centre del poble amb la participació dels Artristras, dels Geganters, dels Bastoners i de l’escola de dansa Tukupracum, va acabar de ser el reclam per a què la plaça de Can Dachs presentés a la dotze del migdia un aspecte impressionant, moment en què es va lliurar a l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, les 1.300 signatures personals que donen suport a aquesta iniciativa, així com l’adhesió de 33 entitats del municipi al manifest del Casal Popular de la Garriga. Al seu torn, l’alcaldessa es va comprometre a treballar intensament pel Casal Popular.

La festa va seguir amb música i espectacles de dansa a càrrec de l’escola de dansa Tukupracum, de Martí Vilardebò, de Jordi Bardella, dels Ukeleles i amb els The Impresentables Hoppers la Garriga, que van cloure la festa.

Podeu veure una galeria fotogràfica feta pel Casal Popular en aquests dos enllaços: enllaç 1 / enllaç 2

Fotografia: Casal Popular de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.