Era inevitable tancar el CAP a les nits?

0
268

Una de les notícies que està generant més controvèrsia darrerament entre els lectors de La Garriga Digital.cat és el tancament a les nits del Centre d’Atenció Primària del poble a partir del dia 2 d’abril, servei d’urgències que se substituirà pel d’assistència telefònica a través del número de telèfon 061, que decidirà si s’ha d’enviar atenció mèdica a domicili depenent de cada cas o si s’ha derivar aquest a Granollers.

Tots els grups polítics municipals s’han manifestat, majoritàriament, en contra d’aquesta mesura i, fins i tot, a iniciativa la ciutadana de la Garriga Julia Segura, es va convocar una cassolada de protesta a l’exterior del CAP, el passat divendres 22 de març, que reunir a més d’un centenar de persones.

És per tot plegat que la pregunta que us formulem a la propera enquesta és:

Creus que el tancament del CAP a les nits era una mesura evitable?

Sí, No, No ho sé…

Per altra banda, a la darrera enquesta us vàrem preguntar sobre la necessitat o no d’un centre cívic a la Garriga. Aquests n’han estat els resultats:

Enquesta_Centre_Civic

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.