Governs! No espereu un senyal per salvar la sanitat pública! No sou Superherois!

0
PSC_logotip

Amb les retallades que s’estan realitzant des dels governs han empitjorat els serveis públics. La última, impulsada pel Govern de la Generalitat, és el tancament del servei nocturn del nostre CAP, atenent-nos ara des d’un telèfon on decidiran quina és la millor opció per tractar les nostres urgències.

Però abans van ser l’augment de les llistes d’espera per tancament de quiròfans i serveis, la imposició de l’euro per recepta que finalment es va declarar inconstitucional, la reducció de personal sanitari i moltes altres més.

Els ciutadans i ciutadanes estem patint una estafa, que en nom d’una crisi econòmica ens està perjudicant. Estem perdent el concepte de sanitat universal que ens ha costat 30 anys assolir. És per això que hem de dir prou i protestar en contra d’aquestes retallades.

Tot això ho fan mentre donen subvencions a empreses que es dediquen a la sanitat privada i promouen nous models de privatització d’alguns serveis públics.

Els números són esgarrifosos. La Generalitat de Catalunya deu a les entitats del tercer sector i farmàcies un total de 1.500 milions d’euros, cosa que els està afectant molt a l’hora de poder assolir els serveis que presten.

N’estem farts! Demanem a la Generalitat i al Govern Central, que no esperin un senyal per a defensar el model de sanitat pública que és un dret universal de tots els ciutadans i ciutadanes!

Per tot això, i vist que totes aquestes retallades poden conduir a un efecte dòmino prou important, com pot ser el tancament del servei que donen les farmàcies de guàrdia i moltes altres més. Des del Partit dels Socialistes de la Garriga hem decidit fer un pas endavant i no mostrar-nos impassibles.

La mesura del tancament del servei nocturn del nostre Centre d’Assistència Primària podrà portar una sèrie de problemàtiques directes als garriguencs i garriguenques. Estem segurs que tots els partits polítics hi estem d’acord, tal i com hem declarat als mitjans de comunicació darrerament. És per aquest motiu que demanem accions conjuntes de protesta i no quedar-nos resignats a una decisió de gent que no vetlla pels nostres drets com a ciutadans i ciutadanes.

Els nostres ciutadans i ciutadanes han donat un primer pas i demanen que fem alguna cosa tots els partits polítics.

No podem esperar un senyal, per salvar la sanitat pública! No som Superherois!

Partit dels Socialistes de la Garriga

http://lagarriga.socialistes.cat

PSC_Sanitat_Cartell

Article anteriorEl tancament a les nits del CAP, víctima de les prioritats equivocades del govern d’Artur Mas
Article següentEra inevitable tancar el CAP a les nits?
Agrupació dels Socialistes de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.