Assessoria ensopega i dóna el títol a Moya!

0
Jornada_17

A falta d’una jornada pel final de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga, l’empat a dos gols entre Assessoria Congost i El Trull corona com a nou campió Moya Advocats amb 47 punts, cinc més que el seu immediat perseguidor, després de la seva victòria per 4 gols a 2 davant TJ Automoció. Si Assessoria no hagués punxat, el títol se l’haguessin disputat en el partit de la darrera jornada, però la diferència actual ja és insalvable, a no ser que Moya no es presentés al partit del divendres 12 d’abril i, per tant, hagués de restar tres punts al seu total per incompareixença, punts que sumaria Assessoria.

En tot cas, i com que seria inversemblant que Moya decidís no disputar aquest partit, ja podem proclamar amb total seguretat que són els nous campions de la Lliga d’Hivern 2013-2013, agafant el relleu de Tramonto. La última ronda de partits, doncs, tan sols servirà per acabar de decidir les posicions finals de la classificació, tot esperant que comenci el nou torneig de la Copa Primavera.

Així les coses, Sàhara i Trull es jugaran la tercera posició en el proper partit; els primers ho faran contra L’Illot, mentre que els segons jugaran contra United. Aquesta jornada, el Sàhara va guanyar 7 a 3 El Pont de Can Noguera i va robar el tercer lloc al Trull, després de l’empat agònic i decisiu contra Assessoria.

TJ Automoció, tot i la derrota, segueix cinquè empatat a 31 punts amb Little Italy, que va guanyar els joves del Barri de Dalt per 5 gols a 1. En la propera jornada es veuran les cares per decidir qui dels dos es queda finalment amb el cinquè lloc.

United, per la seva banda, no té opcions de variar la seva setena posició, però la vuitena encara viurà una nova disputa, aquest cop entre el Barri de Dalt i El Pont de Can Noguera a partit directe. L’illot, després de perdre per un ajustat 4 a 3 davant United, encara té una opció de puntuar en aquesta segona volta contra el Sàhara.

Grup B

Planet Bikes s’erigeix com a màxim favorit per quedar-se amb la primera posició del Grup B després de la golejada que va infligir als Black Mambas (setzens amb 18 punts) per 2 a7, tot i estar seguits a tan sols dos punts per No la toquem, que també va guanyar a Aston Birra, aquest cop per 5 gols a 3. El tercer en discòrdia és Shalke Temeto, amb 26 punts, al derrotar per 5 a 0 El Moble, que va veure com Kalypolis guanyava el seu segon partit de la temporada i se’ls apropa a tan sols un punt.

Aquesta segona victòria de Kalypolis va ser en detriment del Bar la Plaça i per golejada, doncs el resultat final de 2 a 8 mostra la clara superioritat els cuers en el partit del dilluns 18 de març. Un Barla, doncs, que segueix a la vuitena posició.

En la darrera jornada, els dos últims classificats es veuran les cares per decidir el cuer final de la competició. Serà el divendres 5 d’abril a les 21:30h.

Coemmo.com, per la seva banda, va guanyar per 3 a 5 a Kanilla i s’aferra a la quarta posició amb 24 punts, seguit d’Aston birra amb 19.

Copa Primavera 2013

La Copa Primavera 2013 es disputarà, doncs, a partir del dilluns dia 15 d’abril, a manca de conèixer-ne els horaris oficials. Constarà d’una primera fase de grups amb una lligueta a partit únic que decidirà qui són els dos primers que passarien a la següent ronda. A partir d’aquí, eliminació directa des de setzens de final i fins la final.

El sorteig dels grups es va fer divendres passat i presenta aquest aspecte:

GRUP 1: SAHARA, L’ILLOT, COEMMO.COM, F.S.KANILLA
GRUP 2: TJAUTOMOCIÓ, UNITED, SHALKE TEMETO,  BLACK MAMBAS
GRUP 3: MOYA ADVOCATS, LITTLE ITALY, PLANET BIKES, BAR LA PLAÇA
GRUP 4: EL TRULL, BARRI DE DALT, NOLA TOQUEM, EL MOBLE
GRUP 5: ASSESSORIA CONGOST, EL PONT DE CAN NOGUERA, ASTON BIRRA, KALYPOLIS

Horaris_segona_volta_01

Article anterior“La Colònia”, nou projecte musical de Xavier Ciurans
Article següentTendències oposades
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.