Carta oberta al Sr. Albert Rivera

0
Alex Muoz_01

El Sr. Albert Rivera, de C’s, ha manifestat que el seu grup recorrerà el decret de creació del Consell Assessor per a la Transició Nacional perquè, entre d’altres motius, no vol que els membres d’aquest Consell representin a tots els ciutadans.

Bé, dit això, i donant per suposat els grans coneixements que el Sr. Albert Rivera té en aquests assumptes de fer recursos, em permeto preguntar-li, què podem fer, a quin organisme hem de presentar un recurs els habitants d’una part d’Europa, Catalunya, que no volem ser representats pel govern espanyol?

Senyor Rivera, digui’m, quin és l’organisme competent? Perquè, em pregunto, suposo que, com europeus que som, el mateix dret té vostè per dir que no vol ser representat per determinades persones com jo, oi?

Espero la seva resposta, que no dubto, aviat em farà arribar. Gràcies.

 

Article anteriorAngel Guillén nou membre del Consell General de C’s
Article següent“La Colònia”, nou projecte musical de Xavier Ciurans
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.