La Garriga viu el seu Diumenge de Rams

0
Diumenge_de_Rams

Aquest diumenge s’ha celebrat arreu del país la tradicional festa de Diumenge de Rams, una commemoració cristiana que recorda l’entrada de Jesucrist a Jerusalem durant la pasqua jueva, muntant un ase i seguit dels seus deixebles. Segons l’Evangeli, Jesús va ser rebut amb alegria, mentre els ciutadans alçaven i agitaven palmes i branques de llorer i d’olivera per a donar-li la benvinguda… els mateixos que una setmana després demanarien la seva crucifixió.

Seguint la tradició, aquest migdia la plaça de l’Església de la Garriga ha vist com moltes famílies i gent de totes les edats es reunien per a commemorar aquest fet i han alçat els seus palmons mentre sortia de dins l’església i fins el centre de la plaça el Crist crucificat.

Lluny queda, però, el temps en què aquestes celebracions eren multitudinàries, doncs Catalunya ha esdevingut un país laic i res té a veure amb les celebracions que es poden veure a indrets com Andalusia, on encara es viuen amb autèntica passió.

Article anteriorCassolada davant el CAP
Article següentL’Olímpic es complica la permanència
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.