Cassolada davant el CAP

0
Cassolada_CAP_01

Ahir a les vuit del vespre, responent a una convocatòria que va circular a través de les xarxes socials, un nodrit grup de garriguencs, vora el centenar, es va manifestar davant del Centre d’Atenció Primària de la Garriga per a protestar contra el futur tancament del servei nocturn, sobre el que ja els vàrem informar a La Garriga Digital.cat.

El grup, amb una presència important de la majoria de forces polítiques del municipi, va cridar consignes en contra de les retallades i va llegir un manifest en contra del tancament del servei nocturn del CAP, criticant sobretot el ja famós estudi del CatSalut on es quantifiquen en 0’4 les atencions mitjanes del servei nocturn. La manifestació es va allargar durant més d’una hora i es va dissoldre sense problemes.

Marc Bellmunt

Cassolada_CAP_02

Cassolada_CAP_03

Cassolada_CAP_04

Cassolada_CAP_05

Article anteriorCanvis en el butlletí municipal “El Garric”
Article següentLa Garriga viu el seu Diumenge de Rams
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.