Segueix oberta la recollida de fotografies

0
La_Garriga_Rural

La crida per recuperar imatges antigues del municipi està tenint una molt bona resposta per part de la població. Per ara, ja s’han recopilat més de 400 imatges relacionades amb la vida al poble fins als anys 60 del segle XX i han estat més de 20 les persones que s’han apropat a l’Ajuntament per portar fotografies antigues que tenien a casa.

Durant el mes d’abril, la recollida de fotografies seguirà oberta i les persones que ho vulguin podran portar-les els dimecres al matí a l’Ajuntament (Àrea de Patrimoni). Les fotografies s’escanegen i es retornen al mateix moment de la visita i, properament, passaran a formar par d’un arxiu fotogràfic dedicat a la Garriga rural. També es preveu que puguin servir per il·lustrar un llibre i un audiovisual sobre la història del poble.

Per a més informació podeu trucar 93 860 50 50 (ext. 1321) o enviar un correu a patrimoni@ajlagarriga.cat.

Agraïm la seva col·laboració a Asunción Oliveras, Salvador Borrell, Jordi Castells, Pere Espinasa, Salut Miró, Mercè Partegàs, Carme Ginesta, Jaume Aspa, Santi Bartrons, Carme Dameson, Martí Llimargas, Fernanda Pascual, Joaquim Rusiñol, Eulàlia Boix, Marga Soler, Albert Roca Ruaix, Joan Cruells, Ma. Teresa Mas, Pere Iglesias Espinasa, Carme Aspa, Conxita Llimargas, Carlos de Buen, Josep Ma. Oller, Jordi Calvet, Isabel Mañosa, Lluís Cuspinera, Pilar i Pere Forcada.

OAMC

Article anteriorLa CUP de la Garriga contra el tancament del servei d’urgències nocturnes del CAP
Article següentCanvis en el butlletí municipal “El Garric”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.