Canvis en el butlletí municipal “El Garric”

0
garric

Tal i com s’informava darrer número del Garric, a partir de l’edició del mes d’abril aquest butlletí municipal canviarà el seu format i la seva distribució.

Pel que fa al format, aquest, tot i mantenir les mateixes mides, deixarà de ser a tot color per passar a tenir les pàgines interiors en blanc i negre. Per altra banda, el nombre d’exemplars impresos disminuirà més del 50 %, passant a ser de 3.000 Garrics (fins ara se n’imprimien 6.500). Aquesta disminució comporta que, a partir d’ara, es deixi de distribuir a cada llar del poble, de manera que tota persona que vulgui disposar d’un exemplar del butlletí, l’haurà d’anar a buscar als principals equipaments municipals, així com a les farmàcies, benzineres i llibreries.

Alhora, si algú desitja seguir rebent el Garric a casa seva com fins ara, només ho ha d’indicar via correu electrònic a oac@ajlagarriga.cat o bé entregant en mà una butlleta convenientment omplerta a l’OAC, que es pot descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament.

La justificació que fa el Consistori d’aquests canvis rau en la seva voluntat d'”abaratir costos en impressió i distribució”.

Article anteriorSegueix oberta la recollida de fotografies
Article següentCassolada davant el CAP
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.