A dues jornades pel final, Little dóna emoció a la lliga

0
Jornada_16

Semblava que Moya Advocats podia deixar sentenciada definitivament la lliga aquesta jornada, però Little Italy els va arrencar el segon empat de la temporada i va permetre que Assessoria Congost, després de la seva victòria per 4 a 3 contra Sàhara, es col·loqués a tan sols tres punts a falta de dos partits pel final. La gràcia està en que aquest últim partit és, precisament, entre els dos aspirants al campionat, i tot fa indicar que s’ho poden jugar tot en la última jornada.

De fet, Little Italy ja va allunyar del títol Assessoria a la jornada 14, també amb un empat a 4 gols, i ara els ha compensat la gosadia arrabassant dos punts a l’últim segon a Moya Advocats. D’aquesta manera, Moya segueix encapçalant la classificació amb 44 punts i Assessoria els trepitja els talons, amb 41.

Després de la punxada del Sàhara davant d’Assessoria, doncs, la tercera posició ara l’ocupa El Trull, que va guanyar per un ajustat 6 a 5 a El Pont de Can Noguera, que cau a la novena posició amb 23 punts. TJ Automoció va golejar els desinflats United per 8 a 2 i es consoliden com a cinquens.

El Barri de Dalt, per la seva banda, va abusar de l’ase dels cops del Grup A i va golejar per 1 a 5 L’Illot F.C., de manera que són vuitens amb 24 punts i releguen a la desena posició els seus rivals, amb 12 punts.

Grup B

A l’altre grup Planet Bikes va recuperar el primer lloc en detriment de No La Toquem, i ja té 26 punts després de derrotar el cuer Kalypolis per un ajustadíssim 5 a 6. Els segueixen de ben a prop, doncs, No La Toquem, que va punxar davant Shalke Temeto per 4 a 2 i ara veuen perillar també la segona posició del grup.

Coemmo és quart gràcies a la victòria 5 a 3 davant d’Aston Birra, a qui han avançat en la classificació, mentre que Black Mambas va guanyar per 4 a 1 el Bar La Plaça i són sisens amb 18 punts. Els seus rivals segueixen vuitens amb 10.

Just davant del Barla hi trobem F.S. Kanilla, que va empatar amb El Moble a tres gols, de manera que els primers tenen 12 punts i El Moble 7.

Vegeu, també, la llista de golejadors actualitzada a la jornada 16:

Jornada_16_Golejadors

Article anteriorLaia Guinjoan, candidata a “Vallesana de l’Any”
Article següentSense urgències nocturnes al CAP
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.