Nova exposició de parelles artístiques

0
145

L’Associació el FAR de la Garriga presenta per segon any la nova exposició de Parelles Artístiques. Aquest projecte va néixer a Vic a través del Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona i la Garriga s’hi ha adherit. És una exposició itinerant i al final del recorregut es fa una subhasta de les obres.

Aquest any comptem amb la novetat de les escultures i ceràmiques de la parella d’artistes invitats, Ricard Mira i Pepi Montesinos de Martorelles.

La inauguració serà el dia 27 de març a les 8 de la tarda a la sala municipal Andreu Dameson, i restarà oberta fins el 14 d’abril.

L’acte comptarà amb la presència de la Sra. Carme Canela, directora dels Serveis Territorials de Benestar i Família de Barcelona, així com també de representants del nostre Ajuntament i amics i col·laboradors del FAR.

Per finalitzar l’acte, hi haurà una petita actuació musical a càrrec de les amigues i col·laboradores Vicky Amador i Taïs.

Tot això es fa perquè ens adonem de que les persones amb malaltia mental poden realitzar diverses activitats si compten amb una mica de suport, i que la societat té l’obligació de donar-lo com a qualsevol persona que pateix una malaltia, sigui del tipus que sigui.

irenemarta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

margaridapablo

 Joaquim Salvans, president de El FAR

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.