L’Olímpic empata a dos i manté les esperances de salvació

0
logo_olimpic

Una tarda ennuvolada i amb amenaça de pluja semblava presagiar un mal resultat per l’Olímpic La Garriga. Afortunadament, la tempesta no va arribar, l’equip es va saber refer d’un inici inesperat i va aconseguir un valuós empat. L’Olímpic arribava al partit contra el OAR Vic amb les baixes de Juanmi Sánchez, que complia el seu segon partit per sanció, i Jordi Sola per indisposició, mentre que Pepe Almeda, Joel Valero, Francesc Borrell, Borja Campillo i Ferran Pruna eren baixa per lesió.

Toni Cruz va escollir el següent 11 inicial: Gerard Mascaró, Jordi Riu, Toni Castillo Albert Garcia, Joan Viñallonga, Jordi Ballús, Ivan Reyes, Sergi Garcia, Carlos Granados, Alberto Garcia i Estivi Castaño.

Els jugadors de l’Olímpic van sortir amb la intenció d’aconseguir la victòria. Una falta de Vilalta, del Vic, un minut després de començar, –molt ben col·locada des de 25 metres– va sorprendre la porteria de Gerard Mascaró, que res va poder fer per aturar-la. El primer gol va ser una gerra d’aigua freda només començar el partit.

Els jugadors, però, van començar a tocar la pilota i cada cop s’acostaven amb més perill. Al minut 8, Alberto Garcia aconseguí un gran cop de cap que la defensa del Vic refusà a corner, mentre que Estivi Castaño, al minut 14, envià fora un gran tir des del vèrtex de l’àrea rival. Els jugadors de l’Olímpic no perdien l’esperança i seguien provant sort. Al minut 21 una nova rematada de cap d’Alberto l’aturà Adrià Torrejón pel Vic amb una espectacular estirada. Molt destacada va ser l’actuació del porter de la plana de Vic, que aturava totes les jugades que anaven entre els 3 pals, i qui tornà a salvar in extremis el gol de l’Olímpic al minut 28 de la primera part.

Els jugadors locals controlaven el joc amb un Vic molt físic amb la pressió. Els seguidors a l’estadi Municipal de la Garriga ja esperaven el xiulet que marcava la fi de la primera part quan, un servei de banda d’Estivi, disposa una pilota de cara a porteria per Jordi Ballús, que col·loca l’esfèric al segon pal de la porteria del Vic. L’Olímpic aconsegueix la igualada i marxa a la mitja part amb un just 1 a 1 al marcador.

Els homes de Toni Cruz surten a la segona part amb el mateix plantejament i la intenció de potenciar el joc per les bandes per mitjà de Carlos Granados i Sergi Garcia. El Vic, amb l’entrada de 2 reserves a l’inici de la segona part, espera recuperar el control de la pilota, propietat de l’Olímpic tota la primera meitat.

Primers minuts amb joc físic i agressiu dels d’Osona, mentre l’equip de la Garriga no perd la cara al partit i ho segueix intentant.

Al minut 55 Toni Cruz decideix oxigenar l’equip amb l’entrada dels jugadors del sub-23 Gerard Mas i Josep Negre per Toni Castillo i Sergi Garcia. Un córner al minut 57 a favor de l’Olímpic provocà l’expulsió directa per mans del capità del Vic, Albert Partal, i penal a favor de l’Olímpic. Ivan Reyes no falla i avança l’equip de casa al minut 57 i es refà del gol inicial del rival. El Vic es tornà més agressiu i dur, mentre l’Olímpic dominava la situació. Mentrestant, al minut 66, Roger Sabaté entra per l’autor del penal Reyes, i al 70 Dani Beltran substitueix Joan Viñallonga. Estivi a punt va estar de marcar, però una nova aturada del porter rival impedeix sentenciar el partit. La sorpresa, però, arriba amb un córner. Error defensiu de l’Olímpic i gol d’empat a 2 del Vic amb un jugador menys al minut 76.

Amb 14 minuts per endavant no hi haurà accions de perill clares per cap dels dos equips amb un Vic que defensa un resultat positiu per les seves aspiracions.

Al final del partit, doncs, 2 a 2, un empat agredolç per l’Olímpic La Garriga que el manté 15è a 6 punts de la salvació. Això sí, amb esperances per seguir treballant.

Sang i passió. Visca l’Olímpic!

Jordi Roig – Comunicació Olímpic La Garriga

JORNADA_24_Res_i_class

JORNADA_24_Partits

Article anteriorNova exposició de parelles artístiques
Article següentLaia Guinjoan, candidata a “Vallesana de l’Any”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.