La neu, de nou a les portes de la Garriga

0
tur_tagamanent_nevat

Els darrers dies està fent un temps d’allò ben variable. Si la setmana passada vàrem poder gaudir d’una climatologia més pròpia de la primavera que no pas de l’hivern, amb temperatures superiors als vint graus, avui hem pogut comprovar en primera persona com han reculat els termòmetres i com la neu s’ha quedat, de nou, a les portes del nostre poble, com es pot comprovar a la fotografia que acompanya aquest text (turó del Tagamanent vist des de la Garriga).

Segons informa Protecció Civil, s’ha activat el pla NEUCAT davant la previsió de nevades a les comarques de Barcelona aquesta tarda, tot i que a hores d’ara la cota de neu ja s’ha establert a més de 400 m. A partir de demà, les temperatures es mantindran baixes i augmentarà el vent.

Protecció Civil recomana estar molt atents a la informació meteorològica i a les incidències viàries, i adaptar l’activitat i mobilitat a la possibilitat que hi hagi gruixos de neu que puguin ocasionar incidències. Tot i això, a hores d’ara hi ha normalitat a la xarxa viària i altres serveis bàsics.

Article anteriorObertes les inscripcions de la XVIII Cursa de Fons de Les Tortugues
Article següentLa reforma de la pista número 2, més a prop
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.