Els joves de la Garriga tenen molt a dir

1
Els_joves_opinen_03

Des dels inicis de La Garriga Digital.cat, ara ja fa més de tres anys, hem tingut com un dels principals objectius donar veu en aquest espai a tothom que hi volgués escriure. Si bé ja han passat per la web una cinquantena de col·laboradors –alguns amb més regularitat que d’altres–, sovint hem trobat a faltar les cabòries o reflexions d’un segment de la societat que té moltes coses a dir i que té recursos de sobres per dir-les: els joves.

És per això que, arran d’una proposta engrescadora, hem decidit posar fil a l’agulla i contactar amb gent molt diversa, provinent d’àmbits i especialitats variades, i a dia d’avui podem anunciar que cinc nous articulistes s’uniran al projecte de La Garriga Digital.cat i compartiran amb nosaltres tot allò que els passi pel cap en els seus articles habituals.

Cada un d’aquests articles els publicarem, com sempre, a la portada del web i a la secció d’Opinió i, a més, tindran visibilitat permanent en una petita fitxa que situarem al menú de la dreta.

Les cinc noves plomes que tindrem el gust de conèixer, amb la possibilitat i voluntat d’ampliar-ne el nombre, són les següents:

Víctor Rodríguez i Iñigo

Garriguenc des dels 11 anys, participa en distintes entitats locals. És llicenciat en Ciències Polítiques per la UPF, Màster en Gestió Cultural per la UB i especialitzat en Protocol per l’ESPRI. Incondicional de les tradicions, la societat i la llengua del país. Somia i treballa per una Catalunya lliure.

Xavier Artacho S-M

Nascut segons el DNI a Granollers, segons assegura ell, a la Garriga. Diu ser una mica Tècnic Superior en Comerç i Màrqueting, un xic escriptor, alguna coseta de futbolista, un pèl cantant, massa comediant, un poc crític i tot allò que faci falta per ajudar als demés i conèixer-se a si mateix.

La seva secció es dirà “El somiar d’un cec”.

Irene Alerm i Pou

Un cop acabada la llicenciatura de Filosofia a la Universitat de Barcelona va cursar el màster oficial a la UB/ESMUC i URV de “Música com a art interdisciplinar”, el treball d’investigació del qual fou “La música a la Garriga a tombants de segle”. Actualment treballa del què pot i la resta d’hores és secretària general de Minyones Escoltes i Guies de Catalunya. També escriu a la Revista Valors i al Núvol, diari digital de cultura. La podeu seguir al perfil de Twitter@irenealerm.

Albert Sesé

Garriguenc d’adopció, és politòleg. Màster en Polítiques Públiques i Socials per l’IDEC i la Johns Hopkins de Baltimore. Viu i treballa a Brussel·les, a la DG d’Educació i Cultura de la Comissió Europea. El podeu seguir al seu perfil de Twitter @seseballart.

Albert Acedo Sánchez

Enginyer Tècnic Topògraf i Màster en Planificació Territorial i Gestió Ambiental. Enginyer i planificador territorial durant el temps remunerat i observador en el temps lliure. Viu a la Garriga @acedoalbert.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.