FUMH i FETE-UGT signen acords de col·laboració

0
70

Dimecres dia 6 de març, a la seu central de la UGT de Barcelona, ha tingut lloc l’acte de signatura de diversos convenis de col·laboració entre la Federació de Treballadors de l’Ensenyament d’aquesta central sindical i la Fundació Universitària Martí l’Humà.

Aquests acords tenen l’objectiu d’instaurar una relació estable entre les dues parts pel que fa a la formació del professorat, de manera que tots els afiliats i afiliades a FETE-UGT gaudeixin de condicions favorables a l’hora de matricular-se en les activitats organitzades per l’aula Permanent d’Educació de la FUMH, tant a l’Escola d’Estiu com a l’Escola de Tardor – Hivern. També obre la porta a la coorganització de noves activitats formatives.

Tant FETE-UGT com la FUMH han volgut posar l’accent en el Postgrau sobre Gestió i Direcció de Centres que la Fundació Universitària Martí l’Humà organitzarà el curs 2013-2014 amb l’acreditació oficial de la Universitat de Girona.

Han signat els convenis la Sra. Roser Font, secretària General de FETE-UGT i el Sr. Santiago Cucurella, director de la Fundació Universitària Martí l’Humà.

Fundació Universitària Martí l’Humà

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.