El PSC de la Garriga, reprova les paraules de Rodríguez Ibarra

0
PSC_logotip

Des del Partit dels Socialistes de la Garriga volem manifestar la nostra reprovació davant de les declaracions efectuades per l’expresident d’Extremadura Rodríguez Ibarra i li recordem que el nostre partit és un partit plural on cadascú pot defensar el seu model polític. Entenem que Rodríguez Ibarra s’extralimita en les seves declaracions i aquestes, lluny d’expressar una realitat, el que fan és dividir encara més la societat.

Si el PSOE vol tornar a liderar una alternativa de govern, ha de tenir clar que ha de respectar la pluralitat i intentar representar-la en un únic projecte. Això vol dir que ha de respectar que els catalans i catalanes defensem els nostres drets, així com assumim els nostres deures.

Tal i com han expressat diversos líders del PSOE, és necessari un canvi del model territorial, on augmentin les competències territorials i es modifiqui el model fiscal. Entenem que les paraules de Rodríguez Ibarra no ajuden a aquest canvi necessari.

També reprovem les comparacions de Rodríguez Ibarra on equipara el President de la Generalitat –escollit en un procés democràtic pels ciutadans i ciutadanes de Catalunya– a d’altres figures polítiques que queden allunyades de la democràcia.

Demanem la rectificació pública del Sr. Rodríguez Ibarra i també demanem a la direcció del PSC que faci una reclamació a la direcció del PSOE, perquè prengui mesures davant d’aquestes declaracions.

No volem menystenir a persones que han lluitat per la democràcia, però entenem que quan lliurement es fa un pas enrere en qualsevol tipus de responsabilitat, s’ha de fer assumint les conseqüències en la seva totalitat i no aparèixer cada cert temps per a cobrir una quota de figura mediàtica i menys quan s’han tingut responsabilitats com les que ha tingut Rodríguez Ibarra.

PSC de la Garriga

Article anteriorFUMH i FETE-UGT signen acords de col·laboració
Article següentObertes les inscripcions de la XVIII Cursa de Fons de Les Tortugues
Agrupació dels Socialistes de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.