Cercle d’Optimisme, per Frederic Moreno

0
Frederic_Moreno_02

Aquest es el títol de les sessions que la Fundació Universitària Martí l’Humà, amb col·laboració amb els ajuntaments de la Garriga, Les Franqueses del Vallès i la Roca, han fet en locals dels tres consistoris. Hem viscut una jornada mol emotiva al constatar que l’emprenedoria del nostre poble segueix ben viva.

Les sessions han estat seguides per prop de 90 emprenedors i, en la jornada final, 48 han assistit als locals d’Art Cervesers, que han cedit les seves instal·lacions per aquest acte. S’han presentat els projectes en exposicions de 5 minuts cadascun, essent-ne 21 el total. Se n’han pogut veure de tot tipus; des de projectes de lleure per discapacitats, plataformes informàtiques i portals digitals, disseny per internet, perfums, un obrador de pastisseria, cuina preparada per la seva distribució amb carmanyoles, activitats sanitàries, etc.

IMG01068-20130308-1039M’he sentit molt motivat com professor de la FUMH, veient com alguns que varen començar sense projecte ni idea avui presentaven amb il·lusió i esperançats de tenir èxit. Per això prometo no veure avui ni telediaris ni debats, perquè em quedo amb això, el que ha de ser un objectiu que la gent aprengui a emprendre.

Com deia als alumnes quan acabaven els estudis, “no heu acabat la carrera sinó que la comenceu”. Els he comentat que comencen la feina de posar en marxa les seves idees. Per això comptaran amb mentors, com jo mateix, que els assessorarem amb els recursos de la FUMH, de manera que puguem fer-los el seguiment i ajudar-los en la implantació del seu negoci.

Com a professor i garriguenc, avui em sento molt feliç de poder comptar amb la Fundació Universitària Martí l’Humà perquè és un orgull el que, entre d’altres moltes coses que fan –i que alguns desconeixen–, també juguen un gran paper per ajudar a sortir de la crisi a les persones que siguin o descobreixin ser emprenedors i tinguin o cerquin una idea de negoci.

Al final, els que han seguit el 80% del curs han rebut de mans de l’alcalde de Les Franqueses del Vallès, del regidor de Promoció Econòmica de la Roca i de la Tècnica de Comerç de la Garriga, els diplomes que acrediten que han seguit el curs del “Cercle d’Optimisme”.

Que tinguin molt d’encert i èxit, aquests emprenedors!

Article anteriorUn cafè amb March Guasch
Article següentFUMH i FETE-UGT signen acords de col·laboració
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.