S’inaugura una exposició de Conxa Sisquella al mateix taller de l’artista

0
Conxa_al_taller

El proper diumenge 10 de març, a les 12h, la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella inaugura una nova exposició dedicada a l’artista Conxa Sisquella (Centelles 1920- Barcelona 1996) anomenada “Conxa Sisquella, una lluita per la independència personal”. L’exposició s’emmarca dins del Festival Mirades de Dones, que es celebra a tot l’Estat espanyol i amb els actes de celebració del dia de la dona.

L’exposició tindrà lloc a l’espai que fou el taller de la mateixa artista, a la seu de la Fundació. Aquest taller ha estat rehabilitat per tal de ser una sala d’exposicions i un espai polivalent obert a propostes artístiques i culturals. La rehabilitació ha estat possible gràcies al conveni entre la Generalitat i l’Obra Social de “la Caixa”, que també ha permès adequar tot l’edifici de la Fundació (C/ Calàbria, 210).

L’exposició proposa “explicar el seu itinerari com a dona i artista. La mostra ens aproparà al punt de partida de la seva obra on, des d’un expressionisme transcendent, evolucionarà cap a l’abstracció. Una abstracció que primer es manifesta com un crit de llibertat per esdevenir després un llenguatge tonal ple de gradacions de color on el rosa en serà la constant. Un procés que la portarà a deixar enrere referents, tot depurant la factura fins arribar a les grans teles de camps atmosfèrics que evoquen la seva alliberació mitjançant la pintura” (Fina Bernad i Jaume Guardis, comissaris).

L’exposició es podrà visitar del 10 de març al 7 d’abril, els divendres i dissabtes de 18 a 20h i els diumenges d’11 a 13h. Per escoles i altres grups interessats, es podrà visitar l’exposició en hores convingudes.

Activitats paral·leles:

Dimecres 13 de març, a les 19h

“Conxa Sisquella, vida i obra” conferència a càrrec de Fina Bernad.

Diumenge 31 de març, a les 11:30h

“Composar amb el color. Conxa Sisquella”, taller per a infants sobre l’obra de Conxa Sisquella, a càrrec de Viure l’Art*.

*Recomanat a partir de 7 anys. Els infants de 4 a 7 anys que vulguin participar-hi, podran fer-ho amb un adult.

Per a més informació i reserves:

Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella. C/ Calàbria, 210, 08530, La Garriga.

fundacio@fornellsplaiconxasisquella.org / 93 860 50 67 i 938716734

Fundació Fornells Pla i Conxa Sisquella

Invita-ConxaSisquella-2013_1

Article anteriorLa catorzena jornada varia ben poca cosa
Article següentValoració del passat Ple del 27 de febrer
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.