L’Olímpic es queda a les portes de remuntar un 0 a 3

0
logo_olimpic

Una tarda que havia començat amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que allunyaria l’Olímpic de la zona de descens va acabar amb el regust de boca d’una remuntada on només va faltar un gol per empatar amb el Gironella. L’Olímpic es presentava al partit amb la baixa del seu entrenador, Toni Cruz, sancionat, substituït a la banqueta per l’entrenador del futbol base David Navarra. Una baixa a les que calia afegir-hi les d’Ivan Reyes i Joel Valero per lesió de curta durada i les llargues absències de Ferran Pruna i Borja Campillo.

Començava la primera part amb un seguit d’ocasions que es van succeir a tots dos camps durant la primera vintena de minuts. Al 24, la rematada de Moreno va permetre que l’equip del Bages es posés per davant en el marcador. Un gol capaç de descol·locar l’equip de la Garriga, ja que, just al tornar a servir de mig camp, el Gironella va marcar el seu segon gol per mitjà de Nogareda arran d’un desajust defensiu. A partir d’aquí i fins a la mitja part, el Gironella va dominar amb facilitat el joc del partit amb un Olímpic poc encertat i incapaç de trenar cap jugada de perill. Per segon cop Moreno, al 33, va rematar la feina i col·locà un 0 a 3 al marcador que semblava sentenciar el partit amb gairebé 70 minuts per endavant. El Gironella atacava amb intel·ligència i acabava la primera part amb la sensació d’haver pogut resoldre el partit amb un resultat més ampli. Primera part, doncs, amb un Olímpic a mig gas i un Gironella valent i encertat.

L’entrada a la mitja part d’Estivi Castaño, Jordi Ballús i Dani Beltran es convertí en un revulsiu i aire fresc per l’equip que progressivament anava recuperant la seva versió més creativa i valenta. L’expulsió per doble targeta groga d’Ivan López del Gironella al minut 60 va revolucionar el partit amb un Olímpic més incisiu. La resposta arribà dels peus d’Estivi Castaño després de rebre una bona pilota, regatejar un rival i enviar la pilota al fons de la porteria al minut 67. Un gol que generava gran alegria a la graderia i la banqueta local: començava un nou partit per l’equip de la Garriga. Una sèrie de rebots al minut 71 van permetre una gran rematada de cap de Jordi Ballús que marcava de nou pels de casa. La remuntada que semblava impossible a la mitja part semblava convertr-se en una realitat gràcies al coratge dels jugadors de l’Olímpic. Estivi va estar a punt de marcar l’empat al cap de 3 minuts, però una bona aturada del porter del Gironella ho impedia.

Amb el 2 a 3 al marcador els jugadors del Gironella miraven de mantenir la pilota fora de l’abast de l’Olímpic per seguir amb el mateix resultat. Una situació que va generar targetes a l’Olímpic per protestar, com és el cas de Gerard Mascaró, i d’altres al Gironella per pèrdua de temps. La polèmica del partit arribà al minut 86 amb unes possibles mans dins l’àrea del Gironella. El col·legiat Talavera Bielsa no va veure cap acció punible i deixà seguir el joc, que es tornava més violent i que acabà amb l’expulsió de Juanmi Sánchez per una dura entrada, al minut 89. El temps de descompte es va convertir en un anar i venir sense perill de tots dos conjunts.

Al final del partit, 2 a 3, però tal va ser el suport dels aficionats en un dia tan difícil, que des de l’Olímpic la Garriga s’ha fet un comunicat oficial agraint el suport incondicional de la graderia. Toca aixecar-se per seguir endavant.

Sang i passió. Visca l’Olímpic!!!

CF Olímpic la Garriga

535369_422087487882152_1911956321_n

Jornada_22_Res_i_class

Jornada_22_Resultats

Article anteriorEl PSC de la Garriga, t’acosta a “Dones en un Món d’Homes”.
Article següentLa catorzena jornada varia ben poca cosa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.