La catorzena jornada varia ben poca cosa

0
Jornada_14

Ja són cinc les jornades disputades d’aquesta segona volta de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga i catorze en total, de manera que el desenllaç s’apropa irremediablement amb totes les butlletes de la loteria venudes a Moya Advocats. Això és així a dia d’avui sobretot després de la seva victòria per 10 a 3 davant l’United i a causa de l’ensopegada del seu perseguidor més solvent, Assessoria Congost, davant de Little Italy Pizzeria en un partit molt obert i que els primers varen aconseguir empatar a l’últim segon, quan ja havien sortit a atacar també amb el porter.

Així, ara mateix Moya s’allunya a cinc punts d’Assessoria i El Trull s’hi apropa una mica més després de guanyar 6 a 3 a L’Illot F.C., que no acaba de trobar la tecla que els permeti puntuar en aquest grup capdavanter tan difícil.

El Sàhara, per la seva banda, va guanyar El Barri de Dalt per 3 a 1 en un partit molt igualat i intens i s’aferra a la quarta posició amb trenta punts, alhora que relega el seu rival a la penúltima posició del Grup A. TJ Automoció, mentrestant, va cedir un empat amb El Pont de Can Noguera i segueixen cinquens mentre que el Pont és setè.

Grup B

Tan sols un parell de canvis hi va haver a la classificació del grup de baix: un arran de la derrota de Planet Bikes davant Coemmo per 2 a 0; l’altre propiciat per la desfeta dels Black Mambas davant d’El Moble per 4 a 2. Així, Planet Bikes cedeix el seu lloc a No la Toquem, que va empatar amb el Bar la Plaça a dos gols i Black Mambas fa el propi amb Coemmo.

El tercer lloc és propietat d’Aston Birra, tot i perdre per 2 a 0 amb Shalke Temeto, que segueix quart i s’apropa als llocs capdavanters.

Menció a part mereix la primera victòria a la lliga de Kalypolis. Aquesta va ser en detriment de F.S Kanilla i per 5 a 6, de manera que el dia que El Moble sumava la seva segona victòria, Kalypolis feia el propi amb els seus primers tres punts de la temporada.

Article anteriorL’Olímpic es queda a les portes de remuntar un 0 a 3
Article següentS’inaugura una exposició de Conxa Sisquella al mateix taller de l’artista
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.