El PSC de la Garriga, t’acosta a “Dones en un Món d’Homes”.

0
PSC_logotip

Dins del cicle “Sopars de Duro”, uns col·loquis sectorials per acostar problemàtiques concretes als ciutadans i ciutadanes, el Partit dels Socialistes de la Garriga organitza un sopar col·loqui dirigit només a dones, amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Aquest sopar col·loqui, que se celebrarà el proper divendres 8 de Març a les 21 h. al restaurant garriguenc Vil.la Luànik, i que tindrà un cost de 15€, acostarà a les assistents al món de les ponents convidades; Elles exerceixen unes tasques en espais que estan estereotipats com a masculins.

En un món igual, ens adonarem que no tot és igual, i les persones convidades ens explicaran en quines situacions s’han trobat i si han patit prejudicis socials. A part, ens explicaran com ha viscut elles aquesta experiència.

Les persones convidades són:

Sonia Pereira i Débora Garcia, jugadores del RCDE Espanyol i Ariana Jimenez, emprenedora.

També hi haurà un càrrec orgànic del PSC. Al haver-hi aforament límitat, és bàsic confirmar assistència al correu electrònic de l’agrupació lagarriga@socialistes.cat.

El compromís és que d’aquesta primera trobada neixi la Taula d’Igualtat del PSC, que es vagi reunint amb periodicitat i que faci propostes viables per implantar-les a nivell municipal.

Article anteriorCelebració del Dia Internacional de les dones a la Garriga
Article següentL’Olímpic es queda a les portes de remuntar un 0 a 3
Agrupació dels Socialistes de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.