Celebració del Dia Internacional de les dones a la Garriga

0
dia_dones_la_garriga

El proper divendres die 8 de març és el Dia Internacional de les Dones i, amb motiu d’aquesta efemèride, s’han programat diferents activitats que tot seguit enumerem:

La primera d’aquestes es tracta d’una mostra col·lectiva titulada “Dones d’aigua”, integrada per obres d’una vintena d’artistes garriguenques i que té com a element comú “el canvi constant que hi ha en les dones”. Aquesta exposició s’inaugurarà el mateix dia 8, a partir de les 20 h. a la Sala d’Exposicions Andreu Dameson.

Per altra banda, el dia 10 de març la Fundació Fornell-Pla – Conxa Siquella acollirà la inauguració de l’exposició titulada “Conxa Sisquella, una lluita per la independència personal”, a partir de les 12 del migdia. Aquesta s’ubicarà al que va ser el taller de l’artista i que recentment s’ha reconvertit en sala d’exposicoins.

Al marge d’aquestes dues exposicions, el Casal de Joves de la Garriga ha organitzat la “Tarda de Conya” el  dia 8 al mateix casal i, a les 19 h., es farà públic el veredicte del I Concurs de Poesia organitzat per Dones d’Ara a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música, en un acte que inclourà un concert a càrrec de l’Aula de Cant de l’Escola de Música.

Finalment, el dia 20 de març es llegirà el Manifest Internacional en Ple.

 

Article anteriorComencen les portes obertes als centres escolars
Article següentEl PSC de la Garriga, t’acosta a “Dones en un Món d’Homes”.
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.