Tasques de sanejament als trams 4 i 8 del Passeig

0
passeig_web

Aquests dies s’estan fent tasques de sanejament de l’arbrat del tram 8 del Passeig, on es plantaran aproximadament una quinzena arbres. Posteriorment se’n faran al sector 4, on també es substituiran alguns plataners.

Els treballs van precedits per actuacions de millora de l’entorn i del sòl. Per aquest motiu es retiren les pedres de l’escossell per tal de dipositar terra vegetal adobada més lleugera i esmenada. L’àrea no es torna a enllosar, sinó que s’hi afegeix triturat com a mulching per deixar més airejat el sòl.

Aquests treballs formen part d’un projecte global que va començar a finals de 2010 i que ja ha actuat a quatre trams del Passeig. A partir d’aquest projecte, que va estudiar l’estat de l’arbrat i va analitzar la vitalitat dels exemplars i les diferents malalties que pateixen, es van detectar ferides, xancres, podridures, cops, inclinacions de tronc o desequilibris de capçada en la meitat dels 260 plataners.

Amb aquestes mesures, no només es canvien els arbres que estan morts, sinó que es fan tasques de prevenció per tal que la via més emblemàtica del municipi gaudeixi de la millor salut possible.

OAMC

 

Article anteriorRecollida de signatures pel desdoblament de la línia R3 Barcelona-Vic
Article següent9è Cicle de Joves Intèrprets
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.