Recollida de signatures pel desdoblament de la línia R3 Barcelona-Vic

0
Change_01

Una nova iniciativa de pressió ciutadana recorre la xarxa els darrers dies amb una demanda que ja ve de lluny i que busca el màxim suport en forma de signatures a través de la plataforma Change.org, que posa a disposició dels internautes una manera clara i senzilla de sumar el seu vot a les diverses causes que allí breguen per assolir el seu objectiu. Es tracta del desdoblament de la línia de tren R3 entre Barcelona i Vic, reclamació històrica que sistemàticament s’ha anat ignorant i ha vist com diversos projectes quedaven en paper mullat per perpetrar una infraestructura ancorada en el temps i profundament ineficaç.

Aquesta nova petició, dirigida a la Generalitat i al Govern Espanyol, s’acosta als 500 suports al moment d’escriure aquetes línies, però a cada moment creix més de pressa, doncs si per alguna cosa destaquen aquestes plataformes de recollida de signatures d’internet és que, sovint, tenen un creixement exponencial.

Change.org es defineix com “la més gran plataforma de peticions online del món” i assegura que “apodera les persones per generar els canvis que volen veure”. Va ser notícia  a gran part dels mitjans de comunicació de l’Estat després d’aconseguir més d’un milió de signatures en pocs dies exigint la dimissió de la cúpula del Partit Popular, tot plegat instigat per una sola persona, Pablo Gallego García, que va aconseguir mobilitzar la xarxa en una demostració de força sense precedents. La seva proposta, però, tot i tenir un impacte majúscul, no va aconseguir l’objectiu final que es proposava, doncs cap polític encara no ha dimitit del seu càrrec.

Change_02

Article anteriorSentit homenatge a Rafael Puig al Ple Municipal
Article següentTasques de sanejament als trams 4 i 8 del Passeig
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.