9è Cicle de Joves Intèrprets

0
131

Avui divendres dia 1 de març comença una nova edició del Cicle de Joves Intèrprets, i amb aquesta ja en seran nou les fetes fins a dia d’avui. L’encarregat d’iniciar aquest nou cicle de concerts serà el quartet de corda Maggiore del conservatori de Terrassa, a les sis de la tarda, a l’Auditori de l’Escola de Música, i fins el 19 de març hi haurà noves actuacions.

La segona serà la del grup Verd i Blau, que fomenta l’intercanvi musical entre centres educatius des de fa ja nou anys. Aquest concert tindrà lloc dijous dia 7 de març a les vuit del vespre, sempre a l’Auditori. Dimarts següent a les set de la tarda la música la posaran els Grups de cambra del Conservatori Municipal de Música de Manresa i, una setmana després, la cloenda del cicle anirà a càrrec de l’Orquestra i Solistes de l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.