9è Cicle de Joves Intèrprets

0
Joves_intrprets

Avui divendres dia 1 de març comença una nova edició del Cicle de Joves Intèrprets, i amb aquesta ja en seran nou les fetes fins a dia d’avui. L’encarregat d’iniciar aquest nou cicle de concerts serà el quartet de corda Maggiore del conservatori de Terrassa, a les sis de la tarda, a l’Auditori de l’Escola de Música, i fins el 19 de març hi haurà noves actuacions.

La segona serà la del grup Verd i Blau, que fomenta l’intercanvi musical entre centres educatius des de fa ja nou anys. Aquest concert tindrà lloc dijous dia 7 de març a les vuit del vespre, sempre a l’Auditori. Dimarts següent a les set de la tarda la música la posaran els Grups de cambra del Conservatori Municipal de Música de Manresa i, una setmana després, la cloenda del cicle anirà a càrrec de l’Orquestra i Solistes de l’Escola Municipal de Música Josep Aymerich.

Article anteriorTasques de sanejament als trams 4 i 8 del Passeig
Article següentMarc Guasch, de nou homenatjat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.