Una passa més

0
SI_logo_LG_02

El passat 15 de febrer es va celebrar a Vilanova i la Geltrú la segona assemblea general de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), associació que aplega el 68% dels municipis catalans, amb una representació del 39% de la població. En aquesta trobada, i a proposta de Jordi Fornas, alcalde de Gallifa (Solidaritat Catalana per la Independència, SI), es van aprovar per unanimitat dos punts que insten els municipis a exercir la sobirania fiscal:

1er. Que els municipis adherits es declarin, per decisió majoritària dels seus Plens i amb la màxima urgència, “Territori de Catalunya, Lliure i Sobirà”.

2on. Que tots els municipis adherits comencin a exercir tot seguit la sobirania fiscal, per la qual passin a ingressar els impostos dels seus treballadors (IRPF) i l’IVA a l’Agència Tributària Catalana, en lloc de fer-ho a l’Agència espanyola, una mesura que caldria tirar endavant  mitjançant decisions adoptades en Ple municipal, o bé per decisió dels seus Batlles amb els corresponents Equips de govern.

La Garriga, municipi membre de l’AMI, ja es va declarar “Territori Català, Lliure i Sobirà” el 26 de setembre passat. Toca ara fer una passa més en la voluntat general de fer camí cap a la plena llibertat i comprometre’ns localment en l’exercici de la Sobirania Fiscal.

Grup Municipal de Solidaritat Catalana per la Independència a la Garriga

Article anteriorPaviment de cautxú a la zona de jocs de la plaça del Silenci
Article següentSentit homenatge a Rafael Puig al Ple Municipal
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.