Paviment de cautxú a la zona de jocs de la plaça del Silenci

0
240

El proper dilluns 4 de març començaran les obres d’instal·lació d’un nou paviment a la zona de jocs de la plaça dels Silenci. Amb aquesta actuació s’instal·larà un paviment de cautxú, que és més net i més segur que l’actual, i que disminuirà la despesa de manteniment.

Els treballs constaran de diverses fases i aniran càrrec de la brigada municipal (que anivellarà la zona i prepararà el subsòl) i l’empresa Entorn Urbà SL (que col·locarà el paviment tou). El cost de l’actuació, que també inclourà tasques de manteniment i millora dels jocs infantils, serà de 25.000 euros.

Els treballs a l’àrea de jocs plaça del Silenci tenen una durada prevista de 15 dies, en què la zona quedarà tancada per obres.

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.