Rebuda del pilot Marc Guasch després del Dakar 2013

0
Guasch_foto

La Garriga farà, el proper 2 de març, el seu particular homenatge al pilot Marc Guasch i l’equip de Gas Gas del Dakar 2013. L‘acte Dakar Experience tindrà com a punt de partida la plaça dels Tres Tombs, on a les 18:30 hores es farà una concentració de motos amb Marc Guasch, la campiona del món de trial Laia Sanz i totes aquelles persones que els vulguin acompanyar. Un cop allà es farà un recorregut pels carrers de la Garriga, fins arribar a la plaça del Silenci.

Seguidament, a l’Auditori de l’Escola de Música de la Garriga es projectarà el vídeo que repassa la participació del pilot garriguenc al Dakar 2013. A continuació, tindrà lloc la recepció oficial a càrrec de l’alcaldessa, Meritxell Budó, i el regidor d’Esports, Joan Esteban. Guasch i Sanz també faran entrega d’una samarreta oficial signada per tots dos al consistori.

L’acte continuarà amb la tertúlia “Dakar Experience”, que començarà a les 19 hores i serà presentada per Santi Faro. Marc Guasch parlarà acompanyat de la pilot Laia Sanz, el fisioterapeuta Miquel Ángel Domínguez i el preparador físic Toni Figuerola. Amb ells, Guasch explicarà tots els secrets, les curiositats i la duresa que suposa preparar-se i competir al Dakar. El públic, a més, podrà conèixer de primera mà la moto amb què ha participat a la prova d’aquest any, la Gas Gas EC Raid 450.

El Dakar 2013, que es va celebrar durant el mes de gener, va començar a Lima i va finalitzar a Santiago de Xile, tot passant per Argentina i recorrent un total de 8000 km en 15 dies. Marc Guasch va aconseguir completar la prova en la 27a posició.

OAMC

Guasch

Article anteriorTasques de manteniment fan que el pàrquing de la Sínia tanqui aquesta nit
Article següentEl diumenge tornen les Garrigangues
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.