Nova enquesta: el Centre Cívic de la Garriga

0
Enquesta_Logo

La reivindicació d’un espai per a les entitats culturals, socials o juvenils a la Garriga ve de lluny. Una part de la població ho ha reclamat insistentment en diferents etapes, però sense que mai s’hagi arribat a concretar res, ja que sovint els problemes econòmics o l’escassa predisposició dels diferents consistoris del poble així ho han impedit.

El fet és, però, que la Garriga és una població de més de 16.000 habitants que a dia d’avui encara no compta amb un Centre Cívic, a diferència de molts altres municipis de menor envergadura o, si més no, menor pes demogràfic, que sí que en tenen. No hi ha un espai de reunió públic i convenientment equipat on poder-hi celebrar trobades, concerts o exposicions destinat als ciutadans i entitats.

Torre_del_FanalEn aquest sentit, aquesta setmana ha vist la llum el manifest del Casal Popular de la Garriga, una iniciativa que reclama aquest espai i que proposa obertament un antic recinte, avui dia deshabitat, que ja en el seu moment va ser l’escollit com a millor candidat a acollir aquest Centre Cívic de la Garriga: La Torre del Fanal.

És per tot això que a La Garriga Digital.cat volem conèixer l’opinió dels nostres lectors i posem a la vostra disposició la nova pregunta de la nostra enquesta:

Creus que la Garriga necessita un Centre Cívic?

Sí, No, No ho sé…

No ho dubtis i participa-hi!

Article anteriorEl diumenge tornen les Garrigangues
Article següentPaviment de cautxú a la zona de jocs de la plaça del Silenci
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.