Ocasió malaguanyada de l’Olímpic la Garriga

0
logo_olimpic

L’Olímpic tenia una oportunitat d’or en el partit contra el San Lorenzo U.D. per allunyar-se de la zona vermella i pressionar el Gironella i el propi San Lorenzo, equips que marquen amb 27 punts la zona de salvació al quart grup de la Segona Catalana. El partit, però, va finalitzar sense gols i els nois d’Andrés Castaño es mantenen al catorzè lloc, que els obligaria a jugar una hipotètica promoció d’ascens en cas d’acabar-hi la temporada. El Parets C.F. és l’immediat perseguidor dels garriguencs a dos punts de distància.

El partit de la setmana vinent a casa contra el Gironella, doncs, marcarà bona part de les aspiracions finals de l’Olímpic, ja que una victòria és imprescindible per sortir del pou i, també, impedir que s’allunyin els seus rivals directes. Serà el proper diumenge 3 de març a les 16:00 h. al Municipal de la Garriga.

Jornada_21_Resultats_i_classificaci

Jornada_21_Resultats

Article anteriorEntrevista a Francesc Carrera, Cap de Policia Local
Article següentManifest del renovat Casal Popular de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.