Ordre del dia dels plens del 27 de febrer

0
Escut_de_la_Garriga

El proper dimecres 27 de febrer se celebraran dues sessions plenàries, una primera d’extraordinària, a les 19 h., i una segona d’ordinària, a les 20 h., a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Aquests en són els ordres del dia:

Ple extraordinari:

Per recordar la persona del regidor d’aquest Consistori, Sr. Rafael Puig i Gómez.

Ple ordinari:

1.- Aprovació acta sessió anterior.

2. Despatx d’Ofici.

3. Acceptació de la subvenció del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a l’Escola Municipal d’Art i Disseny de la Garriga, corresponent al curs 2011/12 .

4. Aprovació inicial del reglament d’ús per a la cessió i/o lloguer d’equipaments municipals de l’Ajuntament de la Garriga.

5. Aprovació inicial de la modificació de la Relació de Llocs de Treball de l’ajuntament de la Garriga corresponent a l’exercici 2013.

6. Aprovació de la proposta de modificació de les Tarifes del servei municipal de taxi per a l’exercici 2013.

7. Denegació de la sol·licitud de modificació de la les tarifes del servei d’abastament d’aigua potable; SOREA, Sociedad Regional de Abastecimiento de Aguas, S.A.

8. Modificació de les Bases específiques per a la concessió de subvencions a entitats sense afany de lucre per a la realització d’activitats o actuacions culturals.

9. Pròrroga del conveni per a la gestió de residus de paper i cartró d’origen comercial amb el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

10. Donar compte de la rectificació de l’informe d’Intervenció i Tresoreria relatiu al compliment de la llei 15/2010, de 5 de juliol, de modificació de la llei 3/2004, de 29 de desembre, per la que s’estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials a 31 de desembre de 2012.

11. Mocions

12. Precs i Preguntes

Article anteriorEl Comitè Unitari de treballadors i treballadores de l’Ajuntament de la Garriga se suma a la concentració contra les retallades del proper dimarts
Article següentLa Garriga es desperta enfarinada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.