El Comitè Unitari de treballadors i treballadores de l’Ajuntament de la Garriga se suma a la concentració contra les retallades del proper dimarts

0
concentracions_empleats_26F_copia1

El Comitè Unitari de treballadors i treballadores de l’Ajuntament de la Garriga se suma a la convocatòria feta per la Plataforma Sindical Unitària, per la qual s’insta a fer concentracions a les portes dels centres públics per “seguir protestant contra les retallades que patim des de fa anys”, sota el lema JA N’HI HA PROU!

En el cas de l’Ajuntament de la Garriga, el Comitè Unitari proposa que la concentració davant del Consistori es faci a les 10 del matí del mateix dia 26, per “esmorzar plegats i fer-nos sentir”, com a “protesta a les retallades que fa anys que patim i que la Generalitat ja ha dit que tornarà a aplicar aquest any 2013” i per mostrar “el nostre rebuig i unir-nos també simbòlicament amb la resta de treballadors i treballadores públiques del país.

 

Article anteriorDones d’Ara, una entitat propera i del poble, oberta a totes les dones de la comarca
Article següentOrdre del dia dels plens del 27 de febrer
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.