Es presenten els joves de l’ANC a la comarca

0
160

L’ANC La Garriga convoca a tots els joves garriguencs que volen la independència de Catalunya, a la presentació  de l’ANJI, la sectorial de Joves per la independència de l’ANC. Si ets jove i del Vallès Oriental o tens algun conegut, veí, fill, nebot o nét que hi vulgui o estigui interessat, fes-li-ho saber. Demà divendres, ens presentem a Granollers a les set de la tarda!

Podràs conèixer l’ANJi per treballar amb altres joves per la llibertat de Catalunya. Ets la peça clau, et necessitem, formaràs part amb altres joves de la generació que farà possible la independència de Catalunya. No és qüestió d’invertir-hi moltes hores, només la dedicació que les teves obligacions et permetin.

Feu-ho córrer entre els vostres amics i companys!

ANC la Garriga

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.