Pocs canvis al capdavant en la tretzena jornada

0
Jornada_13

A dia d’avui, amb la jornada 13 ja disputada, la Lliga d’Hivern segueix encapçalada per Moya Advocats, amb 37 punts, seguit per Assessoria Congost, amb 34 punts. Tots dos, novament, s’han desfet dels seus rivals i han sumat tres punts més en la cursa pel títol, que cada cop veu més proper el seu desenllaç de la jornada 18. D’aquesta manera, manquen tan sols 15 punts per disputar-se i sembla que aquests dos equips seran els encarregats de batallar fins el final.

Moya, doncs, va vèncer el Barri de Dalt per 6 gols a 2 i Assessoria va fer el propi amb L’Illot per 3 a 2. El Barri de Dalt és ara novè classificat amb 21 punts i L’Illot és desè, amb 12.

El tercer en discòrdia ara és El Trull, que en el seu duel directe amb TJ Automoció va aconseguir sumar tres punts més i arrabassar-los la tercera posició a la lliga després d’un bon partit amb resultat final d’1 a 3. El Sàhara, per la seva banda, segueix apallissant els seus rivals sense pietat i va endossar un 1 a 11 a United, que ja encadena dues golejades d’escàndol consecutives. Sàhara és, doncs, quart amb 27 punts, i United és vuitè amb 8.

Little Italy, sisè classificat amb 23 punts, va frenar l’amenaça d’El Pont de Can Noguera i va aconseguir mantenir-los per sota seu gràcies a l’empat a 1 gol de divendres passat, de manera que El Pont segueix setè amb 22 punts.

Al Grup B, per altra banda, hi ha hagut canvi de líder gràcies a la victòria de Planet Bikes davant d’El Moble per 3 a 6, i ja han superat a No la toquem, que va empatar amb Black Mambas 3 a 3. Aston Birra, que fins aquesta jornada era segon, baixa fins la tercera posició després de perdre davant Kanilla per 0 a 2. Aquests últims són dissetens amb 11 punts.

Shalke Temeto va abusar de Kalypolis, que encara és últim amb 0 punts, i va aprofitar per infligir-los un 5 a 2 que els situa catorzens amb 14 punts, mentre que Coemmo va perdre davant del Bar la Plaça per 3 a 1 i baixa fins el setzè lloc. El Barla, divuitè amb 9 punts, ja té a tocar Kanilla i amenaça amb arrabassar-los la posició aquesta propera jornada.

Horaris_segona_volta_01

Article anteriorEl Cinema Alhambra torna als seus orígens
Article següentJa s’han recopilat més de 200 fotografies antigues de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.