Ja s’han recopilat més de 200 fotografies antigues de la Garriga

0
Fotos_ajuntament

La crida per recuperar imatges antigues del municipi està tenint una molt bona resposta per part de la població. Per ara, ja s’han recopilat més de 200 imatges relacionades amb la vida al poble fins als anys 60 del segle XX i han estat més de 20 les persones que s’han apropat a l’Ajuntament per portar fotografies antigues que tenien a casa.

Les fotografies s’escanegen i es retornen al mateix moment de la visita i, properament, passaran a formar par d’un arxiu fotogràfic dedicat a la Garriga rural. També es preveu que puguin servir per il·lustrar un llibre i un audiovisual sobre la història del poble.

La propera sessió de recollida de fotografies, oberta a tothom, tindrà lloc dimecres 27 de febrer, de 9 a 14 hores a l’àrea de Patrimoni de l’Ajuntament (4a planta). Per a més informació podeu trucar 93 860 50 50 (ext. 1321) o enviar un correu a patrimoni@ajlagarriga.cat.

OAMC

Article anteriorPocs canvis al capdavant en la tretzena jornada
Article següentEspecial cap de setmana a l’Alhambra
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.