L’Olímpic troba el seu millor joc i surt del descens directe

0
logo_olimpic

Durant les darreres setmanes, els nois del primer equip de l’Olímpic la Garriga han vingut mostrant una línia clarament ascendent, denotant una millora claríssima respecte l’inici de temporada, i la constatació d’aquest bon moment va arribar aquest cap de setmana amb una golejada davant el Lliçà d’Amunt al Municipal de la Garriga per 4 gols a 1. Aquesta victòria no ha suposat tan sols sumar tres punts, sinó que els permet sortir per primera vegada aquesta temporada de la zona de descens directe cap a Tercera Catalana, on varen jugar l’any passat i on no tenen cap intenció de tornar-hi.

Així doncs, i després d’encadenar un empat i dues victòries, els nois de Toni Cruz ja tenen 23 punts i ocupen la catorzena posició, en la qual haurien de jugar una promoció d’ascens a Tercera Catalana en cas d’acabar així la temporada. Aquest, però, no és el seu objectiu i la setmana vinent ja tenen entre cella i cella assaltar el camp del San Lorenzo U.D. i empatar-los a punts, tot esperant l’ensopegada de l’Oar Vic i del Gironella per tal d’avançar-los en la taula.

Jornada_20_Resultats_i_classificaci

Jornada_20_Resultats

Article anterior‘Operació Garzón’ arriba a la Garriga
Article següentEl Cinema Alhambra torna als seus orígens
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.