La Segona Fira de la Botifarra, encara millor que la primera

0
Fira_botifarra_01

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a la Garriga la Segona Fira de la Botifarra amb l’objectiu de convertir-se en una trobada referent al poble i, per descomptat, també a la comarca. I és que aquesta segona edició sembla haver agafat encara més embranzida després de la bona rebuda que ja va tenir la primera i, tot i que és difícil fer una estimació exacta del volum de participació i de visitants, sí que és cert que s’ha superat amb escreix l’edició de 2012.

Entre la multitud d’activitats i parades del centre del municipi, van destacar les més de 2.000 racions de tapes de pa i botifarra que es varen repartir, o les més de 200 il·lustracions d’infants que varen participar al concurs infantil de dibuix de la fira. Això sense oblidar el multitudinari espectacle de titelles de dissabte a la tarda, la demostració de l’elaboració artesanal de botifarres i tastets o el Ball de Cintes i Ball de Gitanes de la Garriga de diumenge al matí a la placeta de Santa Isabel i a la plaça de l’Església.

Des de les associacions de comerciants del poble ja s’ha suggerit, inclús, que de cara a l’any vinent la Fira de la Botifarra s’allargui fins diumenge a la tarda, doncs l’experiència d’enguany convida a pensar que el potencial és gran i que val la pena apostar-hi fort, també pel bé que fa al comerç de proximitat i al nom de la marca La Garriga.

Fira_botifarra_02

Fira_botifarra_03

Fira_botifarra_04

Article anteriorComunicat de l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, davant la proposta de reforma de l’administració local
Article següent‘Operació Garzón’ arriba a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.