El Cinema Alhambra torna als seus orígens

0
Msica_i_Cinema_a_lAlhambra

El Cinema Alhambra de la Garriga és evident que no és un cinema convencional. Habita un edifici modernista centenari –concretament de 1913– i en els seus inicis, abans de començar a projectar pel·lícules, va ser una sala de festes on els garriguencs i gent dels voltants hi anaven a ballar. A dia d’avui, en un món del setè art dominat per grans cadenes de multicines i per la pirateria d’internet, els seus esforços per reinventar-se l’han situat darrerament a l’aparador de molts mitjans de comunicació, doncs han aconseguit omplir les seves 240 butaques després d’anys de no fer-ho gràcies a projeccions d’actualitat i de primer ordre i amb la presència dels seus actors, directors i productors.

Aquest cap de setmana, però, l’Alhambra va encara més enllà i retrocedeix en el temps, transformant la sala en un auditori de música on hi actuaran les corals de la Garriga i, just després, s’hi projectarà la pel·lícula dirigida per Dustin Hoffman, El Cuarteto, també de temàtica musical. Això serà cada dia, entre divendres 22 i dilluns 25 de febrer.

Article anteriorL’Olímpic troba el seu millor joc i surt del descens directe
Article següentPocs canvis al capdavant en la tretzena jornada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.