Mor Rafael Puig, regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de la Garriga

0
257

Actualització (14 h.): La capella ardent de Rafael Puig s’instal·larà a partir de les 16 h. al tanatori de l’Asil Hospital de la Garriga i es podrà visitar fins les 21 h. d’avui dijous i demà a partir de les 9 del dematí.

L’enterrament serà demà divendres a la tarda, a les 16:30 h., a l’Església.

La senyera de la façana de l’Ajuntament oneja a mitja asta i amb un crespó negre en senyal de dol des d’aquest matí.

Segons ha pogut saber La Garriga Digital.cat, el regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de la Garriga, Rafael Puig, ha mort aquesta tarda, entorn les set, víctima d’un infart a la vora de casa seva. 

Rafael Puig va substiuir Josep Broch a finals de la legislatura passada com a representant del Partit Popular l’Ajuntament de la Garriga i va ser el candidat d’aquest partit a les darreres eleccions municipals, obtenint 455 vots (6,99%) i un regidor.

Tant bon punt disposem de més informació, ampliarem la notícia.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.