Detingudes dues persones per presumpte robatori de gasoil al polígon Congost

0
130

A resultes de l’alerta feta per un dels vigilants del polígon industrial del Congost de la Garriga, que ha comunicat que hi havia un vehicle sospitosament estacionat  davant d’una empresa i que els seus ocupants semblava que estiguessin robant, aquesta matinada la Policia Local a detingut a una parella veïna de Canovelles, com a presumpta autora del robatori de gasoil del dipòsit dos camions d’una empresa d’aquesta zona.

Al personar-se la Policia en el lloc dels fets, ambdues persones han intentat escapar de forma infructuosa, i han estat detinguts pels agents.  Segons informa l’Ajuntament, “A dins del camió s’han trobat bidons plens de gasoil. També s’ha comprovat que a l’interior de la nau hi havia uns 23 bidons de 25 litres més, preparats per endur. alhora s’han detectat alguns dipòsits dels camions de l’empresa forçats i sense combustible”.

Un cop detinguts, els presumptes lladres han passat a mans dels Mossos d’Esquadra i, posteriorment, a disposició judicial.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.