Detingudes dues persones per presumpte robatori de gasoil al polígon Congost

0
policia_local

A resultes de l’alerta feta per un dels vigilants del polígon industrial del Congost de la Garriga, que ha comunicat que hi havia un vehicle sospitosament estacionat  davant d’una empresa i que els seus ocupants semblava que estiguessin robant, aquesta matinada la Policia Local a detingut a una parella veïna de Canovelles, com a presumpta autora del robatori de gasoil del dipòsit dos camions d’una empresa d’aquesta zona.

Al personar-se la Policia en el lloc dels fets, ambdues persones han intentat escapar de forma infructuosa, i han estat detinguts pels agents.  Segons informa l’Ajuntament, “A dins del camió s’han trobat bidons plens de gasoil. També s’ha comprovat que a l’interior de la nau hi havia uns 23 bidons de 25 litres més, preparats per endur. alhora s’han detectat alguns dipòsits dels camions de l’empresa forçats i sense combustible”.

Un cop detinguts, els presumptes lladres han passat a mans dels Mossos d’Esquadra i, posteriorment, a disposició judicial.

Article anteriorDotzena jornada disputada
Article següentMor Rafael Puig, regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.