Dotzena jornada disputada

0
Jornada_12

La Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga segueix el seu curs i, jornada a jornada, s’apropa inexorablement al seu desenllaç. Moya Advocats segueix essent el principal favorit i el més ben col·locat per revalidar títol tot i l’ensopegada de la setmana passada, mentre que Assessoria Congost es manté amb opcions a tot a tan sols tres punts dels líders. Aquesta setmana tots dos han guanyat els seus partits: Moya ho ha fet 3 a 0 davant El Pont de Can Noguera i Assessoria amb una golejada d’escàndol davant United per 17 a 1.

En tercera posició es manté TJ Automoció, que va derrotar L’Illot F.C. per 2 a 1 i segueixen sense puntuar en aquesta segona volta. Ben a prop de TJ els trepitja els talons El Trull després de vèncer per 6 a 4 als nois del Barri de Dalt, que són vuitens amb 21 punts.

El Sàhara avança en la classificació a un Little Italy en caiguda lliure després d’endossar-los un dolorós 9 a 4 i ja és cinquè, mentre que Little baixa a la sisena posició, empatat a punts amb United.

Al Grup B, No la toquem també va golejar 7 a 3 a El Moble i es col·loca líder empatat a 19 punts amb Aston Birra, que va punxar empatant a 1 contra el Bar La Plaça, que segueix divuitè amb 6 punts. Planet Bikes va guanyar per 3 a 0 a Shalke Temeto i és tercer a dos punts dels equips capdavanters.

Coemmo, per la seva banda, no va tenir pietat del cuer Kalypolis, que encara no ha puntuat, i va guanyar 8 a 3, mentre que els Black Mambas van punxar contra Kanilla per 2 a 3, de manera que mantenen els seus 11 punts, empatats amb Shalke.

Horaris_segona_volta_01

Article anteriorUDC la Garriga diu prou a la corrupció
Article següentDetingudes dues persones per presumpte robatori de gasoil al polígon Congost
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.